• Δράσεις - Νέα

Η καπηλεία των τοπικών μουσείων από την απερχόμενη δημοτική αρχή

Διαβάσαμε, εκτός των άλλων, στο... φτωχικό φυλλάδιο του απερχόμενου δήμαρχου - μνημείο σφετερισμού και καπηλείας έργων- και για τα τρία μουσεία του Δήμου: Ραδιοφώνου, καραγκιόζη και πετρωμάτων. 

Διαβάστε Περισσότερα

Καμαρινόπουλος - Τσίρμπας: Το άλλο αποτυχημένο πρόσωπο της διοίκησης Ν. Σαράντη

 

Θα_αποφασίσει ο "Σωτήρας" εκ Καματερού ορμώμενος  πρώην αντιδήμαρχος Σ. Καμαρινόπουλος να δώσει απάντηση στους δημότες του- εκτός σχεδίου- Καματερού για τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν; Θα απολογηθεί για τα έργα που έκανε ως αντιδήμαρχος για 8 χρόνια και στενός συνεργάτης του απερχόμενου δήμαρχου Σαράντη;

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ: Οδήγησαν στην μιζέρια και στην παρακμή τον δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ο ΦιλόΔημος είναι ένα ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των Δήμων για συντήρηση σχολικών κτιρίων, αποχετεύσεις, υδρεύσεις, αναβάθμιση παιδικών χαρών κτλ. Μπορείτε να μπείτε στο http://filodimos.ypes.gr/.

Διαβάστε Περισσότερα

Σταύρος Νικητόπουλος: Συστράτευση για να δοθεί οριστικό τέλος στην ανίκανη διοίκηση Σαράντη

Ο Σταύρος Νικητόπουλος   καλεί τους δημότες και κατοίκους των  Αγίων Αναργύρων Καματερού να  ενεργοποιηθούν και να συστρατευθούν μαζί με την δημοτική παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην ανίκανη διοίκηση Σαράντη που 13 χρόνια  τώρα έχει οδηγήσει  με την αδράνεια της, τον δήμο μας στην απόλυτη παρακμή και παράλληλα σε μία μίζερη καθημερινότητα για τους κατοίκους της.

Διαβάστε Περισσότερα

VIDEO - Παρουσίαση των θέσεων της Δημοτικής Παράταξης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ καθώς και παρουσίαση των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ του συνδυασμού.

O υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Νικητόπουλος κάλεσε όλους τους δημότες να βοηθήσουν ώστε να βγει η πόλη από την κατάθλιψη και να μπει ένα τέλος στην παρακμή που βιώνουν οι κάτοικοι της.

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δημοτική παράταξη:

Βενιζέλου Σοφοκλή 66, 135 61
Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Phone: 697 72 17 596
Email: info@aak-noizomai.gr
Web: www.aak-noizomai.gr

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies Μάθε περισσότερα