• Δράσεις - Νέα
  • Σταύρος Νικητόπουλος: Συστράτευση για να δοθεί οριστικό τέλος στην ανίκανη διοίκηση Σαράντη

Σταύρος Νικητόπουλος: Συστράτευση για να δοθεί οριστικό τέλος στην ανίκανη διοίκηση Σαράντη

Ο Σταύρος Νικητόπουλος   καλεί τους δημότες και κατοίκους των  Αγίων Αναργύρων Καματερού να  ενεργοποιηθούν και να συστρατευθούν μαζί με την δημοτική παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην ανίκανη διοίκηση Σαράντη που 13 χρόνια  τώρα έχει οδηγήσει  με την αδράνεια της, τον δήμο μας στην απόλυτη παρακμή και παράλληλα σε μία μίζερη καθημερινότητα για τους κατοίκους της.

Σταύρος Νικητόπουλος  επισημαίνει χαρακτηριστικά:
  - Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο μας με την καθαριότητα, την έλλειψη πράσινου και τους ανεκμετάλλευτους ελεύθερους χώρους.
 - Την ανασφάλεια που ζουν καθημερινά οι δημότες σε κομβικά σημεία της πόλης μας (πλατείες, σχολεία) αλλά και στις γειτονιές, μιας και λόγω της οικονομικής κρίσης η κατάσταση έχει επιδεινωθεί τραγικά από τα κακοποιά στοιχεία.
 - Την σημαντική έλλειψη πεζοδρομίων και την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί σε κεντρικούς οδούς των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού με την ποιότητα του οδοστρώματος (λακκούβες, κακοτεχνίες) να βάζουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των πολιτών.

Επίσης επισήμανε το υπερβολικό και αναίτιο κόστος της ανάπλασης στην Γ. Παπανδρέου (Ανάκασα)  σε μία περίοδο που τα ίδια χρήματα μπορούσαν να δοθούν για έργα ανάπτυξης και υποδομής στο δήμο.
Pin It

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δημοτική παράταξη:

Βενιζέλου Σοφοκλή 66, 135 61
Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Phone: 697 72 17 596
Email: info@aak-noizomai.gr
Web: www.aak-noizomai.gr

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies Μάθε περισσότερα