• Δράσεις - Νέα
  • ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ: Οδήγησαν στην μιζέρια και στην παρακμή τον δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ: Οδήγησαν στην μιζέρια και στην παρακμή τον δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ο ΦιλόΔημος είναι ένα ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης των Δήμων για συντήρηση σχολικών κτιρίων, αποχετεύσεις, υδρεύσεις, αναβάθμιση παιδικών χαρών κτλ. Μπορείτε να μπείτε στο http://filodimos.ypes.gr/. Βλέποντας τα στατιστικά του Δήμου μας και των όμορων δήμων δημιούργησα δύο πίνακες (βλέπε παραπάνω) για να βγάλετε και εσείς τα συμπεράσματά σας. Ο ένας πίνακας δείχνει πόσα χρήματα/ ανά δημότη ήρθαν στον κάθε Δήμο για να γίνουν έργα και ο δεύτερος πίνακας δείχνει πόσα χρήματα/ ανά επιφάνεια Δήμου ήρθαν για τον ίδιο λόγο.

Τι παρατηρώ; Ότι και στις δύο περιπτώσεις ο Δήμος των Αγίων Αναργύρων-Καματερού είναι προτελευταίο στην χρηματοδότηση των Δήμων της Δυτικής Αθήνας. 
Γιατί; 
Μήπως δεν υπάρχει ανάγκη έργων;
 Όλα είναι στην εντέλεια;;;

Φανταστείτε πως αν στην χρηματοδότηση του Δήμου μας παίρναμε τα χρήματα του πρώτου Δήμου στους παρακάτω πίνακες, τότε θα είχαμε να διαχειριστούμε άλλα 500.000 - 1.000.000 ευρώ. 
Ξέρουμε τι ελλείψεις σοβαρές υπάρχουν στο Δήμο μας!!
 
ΥΓ: Η ανικανότητα και η ανεπάρκεια της διοίκησης Σαράντη σε όλο της το μεγαλείο.  Οδήγησαν στην μιζέρια και στην παρακμή τον δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού
 
Γράφει ο Θεόδωρος Γαλάνης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 
με την δημοτική παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" 
(Σταύρος Νικητόπουλος)
Pin It

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δημοτική παράταξη:

Βενιζέλου Σοφοκλή 66, 135 61
Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Phone: 697 72 17 596
Email: info@aak-noizomai.gr
Web: www.aak-noizomai.gr

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies Μάθε περισσότερα