ΑΡΩΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ"

  Πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η εκδήλωση της νέας δημοτικής παράταξης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟ), με επικεφαλής τον καρδιολόγο Σταύρο Νικητόπουλο στο Α' ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού.


  Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος τόνισε ότι η σημερινή δημοτική αρχή του Ν. Σαράντη μετά από 12 χρόνια αποτυχημένης διοίκησης έχει εγκαταλείψει την πόλη στα προβλήματα της.
  Ειδικά στον τομέα της καθαριότητας αλλά και της καθημερινότητας των κατοίκων, η κατάσταση είναι τραγική ενώ επισήμανε την κακοδιαχείριση που συντελείται με τα δημοτικά αναψυκτήρια και τα χιλιάδες ευρώ που δεν εισπράττονται με ευθύνη της διοίκησης Σαράντη. Μάλιστα αποκάλυψε ότι σε κακή κατάσταση βρίσκονται ακόμη και τα δύο δημοτικά γυμναστήρια της πόλης όπου υπάρχει ελλιπής αντιπλημμυρική προστασία (μέχρι και ηλεκτρολογικά προβλήματα) με συνέπεια να κινδυνεύουν ζωές παιδιών και εφήβων που αθλούνται στους συγκεκριμένους χώρους. Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Νικητόπουλος κάλεσε όλους τους δημότες να βοηθήσουν στην νέα προσπάθεια ώστε να βγει η πόλη από την κατάθλιψη και να μπει ένα τέλος στην παρακμή που βιώνουν οι κάτοικοι της.

 

 

 

Pin It

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δημοτική παράταξη:

Βενιζέλου Σοφοκλή 66, 135 61
Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Phone: 697 72 17 596
Email: info@aak-noizomai.gr
Web: www.aak-noizomai.gr

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies Μάθε περισσότερα