Ικανός μόνο για δημόσιες σχέσεις

"Σημαντικά" και "μεγάλα" τα έργα που πραγματοποίησε η διοίκηση Σαράντη όλα αυτά τα χρόνια στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Στην 12 ετή θητεία του, ο  δήμαρχος Νίκος Σαράντης  ήταν άριστος και ικανός... σε δημόσιες σχέσεις παντός τύπου αφού συμμετείχε σε: 
Μνημόσυνα, βαπτίσεις, γάμους, απονομή βραβείων, απονομή επάθλων, παρουσία σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και σε  ομιλίες όλων των αποχρώσεων όπου οι αναφορές για προβλήματα του δήμου ήταν μηδαμινές και παράλληλα η προσπάθεια επίλυσής από την πλευρά της δημοτικής αρχής ήταν ανύπαρκτη.
Φυσικά για όραμα, σχέδιο και έργα ούτε λόγος παρά μόνον υποσχέσεις και ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις.
Οι κάτοικοι Αγίων Αναργύρων-Καματερού έχουν γνώση πλέον για το ψεύδος, την πλάνη, την παρακμή και την κοροϊδία  που βίωσαν στα 12 χρόνια (8 στο Καματερό) διοίκησης Σαράντη. 
Η δημοτική παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες τούτης της πόλης να συμμετέχουν δυναμικά σε ότι τους αφορά ώστε με την ψήφο και την δράση τους να βάλουν τέλος στην υποβάθμιση του δήμου μας. 

Και μην ξεχνάτε... "Ουδέν κακόν ραδίως απόλλυται".(Κανένα κακό δεν φεύγει εύκολα.)
 
 
 
 
Pin It

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δημοτική παράταξη:

Βενιζέλου Σοφοκλή 66, 135 61
Άγιοι Ανάργυροι Αττικής

Phone: 697 72 17 596
Email: info@aak-noizomai.gr
Web: www.aak-noizomai.gr

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies Μάθε περισσότερα